Αθλητικά Προγράμματα Εκπαιδευτηρίων Ν. Ζαγοριανάκου

Δείτε τον προγραμματισμό των μαθημάτων μας ανά εκπαιδευτική βαθμίδα, τα αντικείμενα εκμάθησης και τους στόχους μας σύμφωνα τα αναλυτικά προγράμματα Σπουδών.

“Citius – Altius – Fortius”

Πιο Γρήγορα – Πιο Ψηλά – Πιο Δυνατά

Pierre De Coubertin 1863-1937 , Γάλλος, Αναβιωτής των Ολυμπιακών Αγώνων

​​Καλοκαιρινά Αθλητικά Προγράμματα

Μέσα από ένα πλούσιο πρόγραμμα δραστηριοτήτων παρέχουμε στους μαθητές μας προγράμματα δημιουργικής απασχόλησης, μετά το τέλος της Σχολικής περιόδου, για το διάστημα Ιουνίου – Ιουλίου.

​​Αθλητικές Δράσεις

Τα Εκπαιδευτήρια μας δίνουν μεγάλη σημασία στην Αθλητική Εκπαίδευση και στις δράσεις που αναφέρονται στον Υγιεινό τρόπο ζωής & στην δια βίου Άσκηση.

​​Προγράμματα Προσχολικής Φυσικής Αγωγής 4-6 ετών

Σύμφωνα με το Αναλυτικό πρόγραμμα σπουδών της Φυσικής Αγωγής για την Προσχολική Αγωγή σας παραθέτουμε παρακάτω τους τομείς, τους στόχους και τα μέσα επίτευξης του σκοπού της Φυσικής Αγωγής.

​​Προγράμματα Σχολικής Φυσικής Αγωγής 6-12 ετών

Σύμφωνα με το Αναλυτικό πρόγραμμα σπουδών της Φυσικής Αγωγής για την Πρωτοβάθμια Εκπαιδευση σας παραθέτουμε παρακάτω τους τομείς, τους στόχους και τα μέσα επίτευξης του σκοπού της Φυσικής Αγωγής.

​​Προγράμματα Φυσικής Αγωγής Εφήβων 13-17 ετών

Προτεραιότητά μας σε αυτές τις ηλικίες είναι η ανάπτυξη των κινητικών δεξιοτήτων των µαθητών και µέσω αυτών η καλλιέργεια των φυσικών τους ικανοτήτων.

Εκπαιδευτήρια Ν. Ζαγοριανάκου

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Φυσικής Αγωγής!

Ευχαριστούμε που επισκεφθήκατε την ιστοσελίδα μας. Εάν χρειάζεστε επιπλέον διευκρινήσεις, παρακαλούμε αφήστε το μήνυμά σας.

Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και τον χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο, σύμφωνα με την  Πολιτική Απορρήτου των Εκπαιδευτηρίων Ν. Ζαγοριανάκου.