Εκπαιδευτήρια Ν. Ζαγοριανάκου
Σχολείο Ζωής
Οι σημερινές βιοτικές ανάγκες και οι προκλήσεις της καταναλωτικής κοινωνίας, μας αναγκάζουν να είμαστε μακριά τους. Για τα παιδιά μας όμως, δεν είναι αναγκαία τόσο η αφθονία των υλικών αγαθών, όσο η ίδια η ΠΑΡΟΥΣΙΑ μας. Υπόσχεση και δέσμευση σε όλους τους φίλους και τα αγαπητά μας παιδιά είναι ότι ο αγώνας και η προσπάθεια για συνεχή βελτίωση δε θα παύσει ποτέ από τα “ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ Ν. ΖΑΓΟΡΙΑΝΑΚΟΥ”.
Ασφάλεια
Η δομή του σχολείου μας έχει ως προτεραιότητα την ασφάλεια των μαθητών. Ο περιφραγμένος χώρος, η μοναδική κεντρική είσοδος, με το κατάλληλο προσωπικό υποδοχής, καθώς και τα ηλεκτρονικά μέσα εξασφαλίζουν τον ανωτέρω σκοπό.
Εγγραφές
Για την ολοκλήρωση της είναι απαραίτητη η παρουσία του μαθητή.
Η Φιλοσοφία της Μάθησης
Η Φιλοσοφία της Μάθησης
Εκπαιδευτήρια Ν. Ζαγοριανάκου
Σχολείο Ζωής
Στα εκπαιδευτήρια μας φιλοδοξούμε, με την εμπειρία και τη νιότη, να δημιουργήσουμε για τις επόμενες γενιές τις προϋποθέσεις εκείνες που θα τις καταστήσουν πρωταγωνιστή στις νέες εξελίξεις, στα πλαίσια της παγκοσμιοποιημένης πλέον κοινωνίας μας, βασιζόμενη στην Ελληνική παράδοση και τον πολιτισμό μας.
Επισκεφτείτε τα Εκπαιδευτήρια
Νέα – Ενημέρωση Γονέων
11 Νοεμβρίου 2024
11 Νοεμβρίου 2024
11 Νοεμβρίου 2024
11 Νοεμβρίου 2024
Ας σταθούμε λοιπόν, όλοι κοντά στα παιδιά μας!
Η αγωνία και η αγάπη, που πρέπει όλους να μας συνέχει για το μέλλον των παιδιών μας, με οδήγησε εμένα προσωπικά αλλά και τα παιδιά μου στο χώρο της παιδείας με την προσδοκία το νέο σχολείο, στις σύγχρονες εγκαταστάσεις, να καταστεί το εργαστήρι που θα διαπλάθονται οι αδιαμόρφωτες παιδικές ψυχές, σε ολοκληρωμένες προσωπικότητες.
“Καθημερινό μέλημά μας είναι η διαμόρφωση νέων ανθρώπων με αυτοπεποίθηση, κατάρτιση, εμπιστοσύνη στον εαυτό τους. Νέων με ομαδική – συμμετοχική διάθεση, ικανών να επιλέγουν να διακρίνουν να προχωράνε με βεβαιότητα στο μέλλον. Αυτή η μεγάλη ευθύνη, πέφτει στους ώμους δυο παραγόντων: των φυσικών γονέων κατά πρώτον και των πνευματικών κατά δεύτερον. Αφού εμείς οι δάσκαλοι εξασφαλίζουμε για τα παιδιά, κατά το Μέγα Αλέξανδρο το ‘ευ ζην’.”
Ιδρυτής
Φιλόλογος – Θεολόγος